Tijdelijk geen verzendkosten

Profiteer nu van onze actie. Je betaalt tot en met 25 mei 2014 geen verzendkosten bij je bestelling.

Tijdelijke-actie02

Hamamdoek in plaats van badlaken

Doordat de hamamdoek relatief licht en dun is, gaat hij makkelijk mee naar het strand of op reis. Men kan de hamamdoek ook gebruiken als tafellaken of picknickkleed, als badlaken op het strand en ‘s avonds als het wat houder wordt, is de hamamdoek goed te gebruiken als zomerplaid.

hamamdoekenHamam Strandlaken van Olifi zijn dunne en zachte geweven doeken, 100% katoen.

Onze hamamdoeken zijn zeer handig voor inderdaad ligbedden/ ligstoelen! Lichtgewicht, compact en snel droog. Ideaal als je weinig ruimte in de koffer hebt en toch trendy, hip & comfortabel. Een lengte van 2.20 cm maakt de handdoeken beter geschikt voor Nederlanders.

Vakantie strandlaken: Even wassen ‘s avonds en na een half uur droog!

De enige echte hamamdoek, collectie 2014

Reishanddoeken of hamamdoeken.

Pak je tas met deze vakantie Musthave strandlaken en je bent klaar voor een vertrek naar een tropisch oord! Hamamdoeken of hammam handdoeken mee op reis. Je kan ze gebruiken als handdoek, strandlaken, op het strand of als kussentje om te reizen. Ze nemen niet veel ruimte in, zien er leuk uit en drogen supersnel na een handwasje.

reishanddoeken

De enige echte hamamdoek. (strandlaken hammam)

hamamdoek_Ibn-Battuta

hamamdoek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>