Mind_kaft02A

 

Samen in bad, de ideale ontspanning…
Wil je een romantisch bad voor jou en je partner bereiden? De belangrijkste ingrediënten zijn een goede watertemperatuur, een lekkere zeep, kaarsjes en een Juiste Mindset!

Geef aandacht aan je lichamelijke sensaties!

de legendarische Olifi olifoliezeep

Idea_IconTips:

Om lekker los te komen kun je er champagne bij drinken of chocolaatjes eten. Zorg voor een zachte spons (Olifi Loofah) om elkaar te wassen en masseren en zachte handdoeken (of hamamdoeken) om elkaar af te drogen. Als je er ook nog een romantisch muziekje bij op zet, kan jullie avondje bad niet meer stuk.

bathtub

Een hamam behandeling is een combinatie van een scrub en een massage met olijfzeep. Door een hamam behandeling wordt je houd mooi glad en crèmes worden beter opgenomen in de huid. Hiervoor kun je de volgende autentiek producten gebruiken:

  • Bijzondere zeepmassage
  • Grondige scrubbeurt
  • Ontspaning

De Olifi legendarische zeep verzacht de huid doordat het een natuurlijke moisterizer (vochtinbrengend) is, die diep in de huid werkt en zo huidcellen regenereert (heelt).

Hydrateren en masseren met een van de legendarische Olifi olifoliezeep:

Maakt de poriën vrij, reinigt en peelt de huid, de loofah reinigt en zorgt voor een zachte en gladde huid en masseert en stimuleert de doorbloeding van de huid.

hiervoor kun de volgende producten gebruiken:

Tijdens het onspaning wordt je lichaam afgedekt met een handdoek of katoenen doek.

Hamamdoek

.

valentijnsdag

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>