Beste redactie,
We zijn gestart met Olifi: zalige handgemaakte olijfoliezeep (die te personaliseren is met een naam of korte zin), natuurlijke scrubsponzen en mooie hammamdoeken. U leest hieronder meer informatie in ons persbericht.
Hartelijke groet, Olifi – Samer & Drea

Bekijk de online versie hier, Pdf versie hier.

kaft02Breukelen, 31 mei 2013

Als onze olijfbomen konden praten
konden ze vertellen dat aandacht een eeuwenoud recept is.
Dit recept is het geheim van Olifi
en dit geheim delen we graag.

Het geheim van Olifi

Olifi zeep bestaat uit de hoogste kwaliteit olijfolie. Onze zeep wordt op aanvraag handgemaakt via een ambachtelijk proces.
Je kunt kiezen uit 4 authentieke geuren: lavendel, rozen, munt en walnoot. Onze zeep verzacht de huid doordat het een natuurlijke moisterizer (vochtinbrengend) is, die diep in de huid werkt en zo huidcellen regenereert (heelt). Olifi zeep is 100% natuurlijk: bevat geen dierlijke vetten en de zeepresten zijn afbreekbaar.

Oudste olijfboomgaard

De olie waar de zeep mee gemaakt is, komt van olijven van de legendarische olijfbomen uit Bchaaleh (Libanon). Deze bomen groeien op 1300 meter hoogte (de hoogste plek ter wereld waar olijfbomen groeien). Met als resultaat dat de olijfolie een zeer laag percentage zuurgraad bevat en dus kwalitatief erg goed is. De olijfboomgaard is, naast de hoogste, ook de oudste op aarde (tussen de 6000 en 7000 jaar oud)*. Olijfoliezeep uit deze regio is minimaal 1500 jaar ouder dan bijvoorbeeld de Savon de Marseille (ca 1400 AC).

Traditie wordt trend

Zeepblokken zijn een trend**. Het gaat om eerlijk en puur. Olifi is een eerlijk product (qua ingrediënten en oorsprong), dat staat voor pure aandacht. Voor jezelf en degene die je lief hebt.
De makers van Olifi geloven in het recept van eeuwenoude, persoonlijke aandacht. Om de persoonlijke waarde te vergroten, kun je je eigen Olifi ‘ontwerpen’ (met bijv. een naam of korte zin).

* Boek The Olive Route, door Carol Drinkwater
** Zeepblokken zijn trendy. Er is een opkomende vraag naar pure producten (als tegenhanger van sterk geurende, niet-natuurlijke verzorgingsproducten). Zie ook artikel New York Times: http://nyti.ms/14umeM5

Logo Stichting Vluchteling

Olifi steunt Stichting Vluchteling door 5% van haar verkoopopbrengst te doneren. Meer dan 2,5 miljoen Syriërs hebben dringend humanitaire hulp nodig. Stichting Vluchteling (giro 999) verleent directe noodhulp aan Syrische vluchtelingen in onder andere Libanon.

 

 

Ontdek meer producten en cadeaupakketten op Olifi.eu

Blijf op de hoogte via facebook.com/olifiproducts

Pers informatie
Voor aanvullende informatie en foto’s kunt u contact met ons opnemen via mail@olifi.eu

Of download meer info via www.olifi.eu/pers

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>