olijfoliezeep

Olifi oljifoliezeep

Olifi Olijfoliezeep: met aandacht

oljifoliezeep

Olifi bestaat uit de hoogste kwaliteit olijfolie. Onze zeep verzacht de huid doordat het een natuurlijke moisterizer (vochtinbrengend) is, die diep in de huid werkt en zo huidcellen regenereert (heelt).
De zeep schuimt heerlijk en kent 4 authentieke geuren: lavendel, rozen, munt en walnoot.
In de regio van 1001 nachten wordt de zeep ook gebruikt als shampoo (in het bijzonder voor mensen met een droge hoofdhuid). Ook leggen mensen de zeep in de linnenkast om kleding een zalige geur te geven. Onze zeep wordt op aanvraag handgemaakt via een ambachtelijk en uniek proces.
Olifi zeep is 100% natuurlijk: bevat geen dierlijke vetten en de zeepresten zijn afbreekbaar.

oljifoliezeep

De hoogste plek ter wereld waar olijfbomen groeien.

Deze olijfbomen groeien op 1300 meter hoogte (dit is de hoogste plek ter wereld waar olijfbomen groeien). Met als resultaat dat de olijfolie een heel laag percentage zuurgraad bevat. Daarnaast maakt de hoogte mogelijk dat de olijven in een koele periode geoogst worden, wat de kwaliteit ten goede komt. De olijfboomgaard is de oudste op aarde (tussen de 6000 en 7000 jaar oud).

oljifoliezeep

Hamam behandeling

hamam behandeling

Een hamam behandeling is een combinatie van een scrub en een massage met olijfzeep. Je huid heeft regelmatig behoefte aan extra aandacht, vooral na een periode van stress en drukte. Door een hamam behandeling wordt je houd mooi glad en crèmes worden beter opgenomen in de huid. Hiervoor kun je de volgende autentiek producten gebruiken:

  • Bijzondere zeepmassage
  • Grondige scrubbeurt
  • Ontspaning

De Olifi legendarische zeep verzacht de huid doordat het een natuurlijke moisterizer (vochtinbrengend) is, die diep in de huid werkt en zo huidcellen regenereert (heelt).

Hydrateren en masseren met een van de legendarische Olifi olifoliezeep:

Maakt de poriën vrij, reinigt en peelt de huid, de loofah reinigt en zorgt voor een zachte en gladde huid en masseert en stimuleert de doorbloeding van de huid.

hiervoor kun de volgende producten gebruiken:

Tijdens het onspaning wordt je lichaam afgedekt met een handdoek of katoenen doek.

Hamamdoek