hamamdoek Olifi

De enige echte hamamdoek

hamamdoeken

Tijdelijke-actie02

Wat is een hamamdoek?

Tot nu toe werden hamamdoeken ofwel hamam handdoeken vooral gebruikt in de badhuizen. In de hamams is het vaak erg vochtig en droogt een westerse handdoek niet. Daarom zijn de hamamdoeken een uitkomst. Een hamamdoek is gemaakt van 100 % katoen, waardoor hij veel vocht opneemt, maar het droogt ook erg snel. Je kunt ze onder andere gebruiken als handdoek of omslagdoek en ze zien er prachtig uit.

hamamdoeken

Hamadoeken-Olifi

hamamdoeken

vakantie handdoek 

Hamamdoeken zijn trendy als strandlaken voor vakantie vanwege het grote formaat en het lichte gewicht.

hamamdoeken

hamamdoeken Olifi

Hamam Strandlaken van Olifi zijn dunne en zachte geweven doeken, 100% katoen.

Onze hamamdoeken zijn zeer handig voor inderdaad ligbedden/ ligstoelen! Lichtgewicht, compact en snel droog. Ideaal als je weinig ruimte in de koffer hebt en toch trendy, hip & comfortabel.

Vakantie strandlaken: Even wassen ‘s avonds en na een half uur droog!

Reishanddoeken? Ga voor een hamamdoek!

De meeste hotels van een zekere klasse voorzien u van handdoeken, dus laat die van uzelf lekker thuis. Als u gaat voor een lichte bepakking, neem dan dunne microfiber reishanddoeken of hamamdoeken mee die het vocht snel absorberen, snel drogen en licht zijn. Voor een dilemma zorgen vaak de strandhanddoeken. Smokkelt u de dikke, comfortabele hotelhanddoeken mee naar buiten om ze zanderig te laten worden? Ga voor een hamamdoek, zeggen wij!

reishanddoeken

hamamdoek lichtgewicht

Hamamdoeken

Buitenkleed, picknickkleed en speelkleed!

De Olifi hamamdoek kan net zo goed worden gebruikt als strandlaken en omslagdoek, maar ook als buitenkleed, picknickkleed en speelkleed.

picknick

hamamdoeken

Hamamdoek en Hamam 

hamam behandeling

Een hamam behandeling is een combinatie van een scrub en een massage met olijfzeep. Je huid heeft regelmatig behoefte aan extra aandacht, vooral na een periode van stress en drukte. Door een hamam behandeling wordt je huid mooi glad waardoor ook crèmes beter worden opgenomen. Hiervoor kun je de volgende autentiek producten gebruiken:

  • Bijzondere zeepmassage
  • Grondige scrubbeurt
  • Ontspaning

De Olifi legendarische zeep verzacht de huid doordat het een natuurlijke moisterizer (vochtinbrengend) is, die diep in de huid werkt en zo huidcellen regenereert (heelt).

Hydrateren en masseren met een van de legendarische Olifi olifoliezeep:

Maakt de poriën vrij, reinigt en peelt de huid, de loofah reinigt en zorgt voor een zachte en gladde huid en masseert en stimuleert de doorbloeding van de huid.

hiervoor kun de volgende producten gebruiken:

Tijdens het onspaning wordt je lichaam afgedekt met een handdoek of katoenen doek.

Hamamdoek

hamam

10BBB3

duurzaam