Waarom lijkt vakantie en alles wat daar bij hoort vaak zoveel aantrekkelijker dan het leven van alledag?

Wat zou het toch heerlijk zijn om iedere dag een beetje vakantie te hebben! Ja echt… elke dag vakantie, door aandacht te geven aan de dingen die jij echt belangrijk vindt.

ELKE DAG VAKANTIEELKE DAG VAKANTIE

ELKE DAG VAKANTIE

 

Geef aandacht aan je lichamelijke sensaties, ga elke dag in je hoofd op vakantie!

Eindeloos zonnen, zwemmen in het zwembad of afkoelen in de zee… de zomer is heerlijk! Maar al die zon en dat chloor- en zeewater laten wel hun sporen na. Om een uitgedroogd velletje en een bosje stro op je hoofd te voorkomen, is het zaak om huid en haar extra aandacht en verzorging te geven.
Een hamam behandeling is een combinatie van een scrub en een massage met olijfzeep. Door een hamam behandeling wordt je houd mooi glad en crèmes worden beter opgenomen in de huid. 
Hiervoor kun je de volgende autentiek producten gebruiken:

  • Bijzondere zeepmassage
  • Grondige scrubbeurt
  • Ontspaning

De Olifi legendarische zeep verzacht de huid doordat het een natuurlijke moisterizer (vochtinbrengend) is, die diep in de huid werkt en zo huidcellen regenereert (heelt).

Hydrateren en masseren met een van de legendarische Olifi olifoliezeep:

Maakt de poriën vrij, reinigt en peelt de huid, de loofah reinigt en zorgt voor een zachte en gladde huid en masseert en stimuleert de doorbloeding van de huid.

hiervoor kun de volgende producten gebruiken:

Tijdens het onspaning wordt je lichaam afgedekt met een handdoek of katoenen doek.

Hamamdoek

.

hamam

hamam

loofah

ELKEDAGVAKANTIE03

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>